Suzan: “De behandelingen van Julian zijn altijd erg prettig. Hij weet je meteen op je gemak te stellen. Doordat het thuis plaats vindt is er een ongedwongen sfeer. Hij luistert heel goed naar je klachten en gaat dan doelgericht aan het werk. Ondertussen legt hij uit wat hij doet en wat het gehoopte effect van de behandeling is. Ook geeft hij je tips en oefeningen mee. Graag blijft hij op de hoogte van de verdere vorderingen en dat neemt hij dan mee in de volgende behandelingen. Dit werkt erg prettig. Je merkt dat hij goede kennis van zaken heeft, omdat hij nog maar net van de opleiding afkomt. Dit schept veel vertrouwen in wat hij doet. Bovendien is hij erg aardig.”

Gerben: “Ik liep al enige tijd met rugklachten, met name in bed had ik last van mijn rug. Daarom heb ik enkele weken geleden besloten een sportmassage te nemen. Via via kwam ik bij de LocatieMasseur uit. Tijdens de massage voelde de LocatieMasseur waar het vast zat en heeft hij deze plekken los weten te masseren waardoor ik weer kon genieten van mijn nachtrust.
Zeker een aanrader. Aardige vent, leuke interactie en hij weet waar hij het over heeft.” 

Jesper: “Enkele weken terug heb ik een afspraak gemaakt bij de LocatieMasseur. Aangezien ik veel moet staan op mijn werk heb ik vaak erg veel last van mijn onderrug. Ik heb de pijnpunten aangegeven bij de masseur en deze heeft mij tijdens de behandeling goed geholpen en verschillende tips gegeven om het probleem te verhelpen. 
De masseur is erg vriendelijke, spontaan en behulpzaam. Het is zeker een aanrader voor degene die opzoek is naar een massage!”

Wout: “Normaal ben ik niet zo van de fysio’s of masseurs. Maar na enige tijd rond te lopen met een vaste spier in mijn rug, ben ik toch maar op zoek gegaan naar een specialist. Ik heb daarbij een basis verzekering, en heb dus geen recht op fysio vergoeding. Julian de locatiemasseur, is hiervoor erg geschikt. Geen intakegesprekken en geen hoge kosten, maar wel een oplossingsgerichte behandeling en advies om herhaling te voorkomen. Na een paar dagen plaatselijke spierpijn, ben ik van mijn probleem afgeholpen!”